Onze assortimentskeuze is in grote lijnen bepaald door de meest gewenste en beste variëteiten die momenteel beschikbaar zijn voor de hedendaagse tuinarchitectuur. Wij kunnen meer dan 2000 soorten en variëteiten aanbieden waarin elke tuinliefhebber wel zijn gading vindt.


De meeste planten die in ons assortiment zijn opgenomen zult U bij ons terugvinden in container. Dit is een plastic pot welke U de mogelijkheid biedt dat U gans het jaar kan aanplanten. Een containerplant garandeert U ook optimale op hergroei.

Tevens bieden wij een ruim gamma vollegrondplanten aan, dit zijn planten met blote wortel of kluit. Vollegrondplanten kunnen aangeplant worden tussen november en half april.

Bij aankoop van uw planten kan U zoals voorheen vertrouwen op onze service en degelijkheid en uiteraard op een goede prijs/kwaliteitverhouding.

In onze kwekerij staat zoals voorheen gans ons aanbod per plantgroep alfabetisch geordend zodat U op een vlotte manier al uw tuinfavorieten kan terugvinden. Alle planten zijn voorzien van een infobordje met een beknopte beschrijving. Aan elke plant hangt een kleurenfoto of een termische computerlabel.

Voor bijkomende informatie kan U steeds bij onze vakbekwame medewerkers terecht. U kan op onze zaak uiteraard ook terecht voor alle andere materialen die noodzakelijk zijn om van uw tuin een stukje paradijs te maken.

Voor bijkomende inlichtingen staan wij steeds tot uw dienst.

Tot binnenkort,

Gaston, Stefan, David Costermans en medewerkers.

 

dfd| Home | Site map | Contact
webdesign xen creative
© Copyright 2003 Torfheide. Alle Rechten voorbehouden.